onsdag 1 februari 2012

Tisdag 31/1

Vi började tärningen med uppvärmning i form av rondat flickis över kudde och skruvar till rygg. Därefter var det handvolt upp på två röda mattor, det börjar bli bättre på handvolterna men fasen vad svårt just den övningen ska vara. Raoul körde jättefina handvolt pik och klas fina handvolt sträckt. Ervin drog till med handvolt 1½, kul...den borde vara färdig om 2 månader till RM.

Sen körde vi dubblar, på berg och trampolin och vissa även på trampetten. Alex dubbelhalva börjar bli helt okej på trampolinen, Raouls också hand behöver lite mer rotation så sitter den på Trampetten! :)

Friståendelaget körde fristående med mig i drygt 40 minuter, vi räknade och gick igenom första delen ordentligt från början, de typ hatar mig för det men det blev nästan helt okej sen i slutet när vi körde till musik! Det är väldigt svår musik och svår koreografi, inte lätt för ett gäng killar11-13 år gamla. Men jag vet att dem kommer sätta det på tävlingarna om vi fortsätter nöta! Vill man vara fin får man lida pin eller hur är det ;) Jag ska filma imorgon på träningen och lägga upp, då kommer ni ju iaf se förbättringen sen när vi visar tävlingsfilmen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar