lördag 11 februari 2012

Börjar lördagen med glada miner!

Började lördagsförmiddagen med pojktruppen yngre som vanligt! De var riktigt duktiga och vi fick 2 nya gymnaster som var hur duktiga som helst, gött! Vi körde överlsag varav typ 13 st faktiskt körde överslam med lite sats och upp i mina armar, det bästa med dem är att de är så duktiga på att spänna sig, kul! Många som fick klistermärke och plinga för handstående nedrullning och det har vi väntat på! Tråkigt att det blir ett två veckors uppehåll nu i med lovet! Men men, då får de vila upp sig! Sen var det faktiskt 7 st som körde frivolt uppe på trampolinen för första gången, snabb utveckling!

Sen kom de stora killarna och de började med fristående med Linda, vi har tagit bort en bit i mitten som var alldeles för svårt för dem och nu blev det såå mycket bättre. Det är fortfarande mycket att jobba på, men nu ser det iaf ut som ett fristående.
På matta hopp körde de också på bra! Isak vände sin sträcktsalto för första gången och fick till det någon gång. Raoul fick plinga för helskruv bakåt och Oscar börjar få till sina dubbelskruvar. På trampett gick det också bra, körde till semihårt och Oscar och Raoul spikade dubbelskruvarna.
Lägger in lite filmer, kanske inte är tävlingsfärdigt just nu, men för att vara första gången vi strömmar sen i juni känns det ok. Dessutom med de svåraste varven de kan.
Idag ser jag fram emot RM i slutet på mars!

Borta: Felix
VinnarViktor: Maurits

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar