torsdag 26 januari 2012

Lite hopp!

Träningen i tisdags gick bra, eller iaf delar av den! Vi körde bakåt inriktat på dubblar (för de 6 som kör mer än flickis salto). Det gick framåt...Alex kom fram till att det inte var dubbelsalton han var rädd för utan wipen som kommer innan på trampolinen, så nu kör han asbra dubbelsalto utan wip. Theo och Raoul körde wip dubbel och Raouls är rikigt bra. Oscar lyckades till och med uppe på tumblinggolvet, första gången ut i vår grop. Han orkar inte riktigt hålla grupperingen  och landar därmed på knä, men lillskiten väger ju inget ;)

På trampetten var det skruvar, uppdelat, hälften till grop och hälften till berg...Oscar fick något fuffens för sig och körde typ hel in hela tiden så han fick flytta till berget. Theo skadad och Ervin borta. De fyra som körde grop strömmade i slutet, 1½ som likavarv och sen 2 helskruvar och 2 dubbelskruvar. Såg skapligt ut!

Idag körde vi bord, först uppbyggt överslag och några tzucka inhopp på slutet, efter det flyttade vi bordet till gropen, och där hade vi 6 st tzuckor, varav 4 är helt okej och i princip kan tas upp till land (med lite pass).

Sen var det bakåt på tumbling inriktat på skruvar, jag hade ett snack med grabbarna och sa att de var tvugna att ligga i om de vill fixa USM denna våren, det är för många dåliga varv per träning! Det tog de till sig, Raoul klarade 3 st flickis helskruv efter varandra och fick därmed plinga! Nu är det bara Isak kvar, så har vi det och hand sträckt börjar bli riktigt bra. Men gud vad vi hade behövt ha ett mjukare golv, det är ju stenhårt och de små liven väger ju ingenting!! Ocsar dubbelskruv börjar bli helt okej, men som sagt, ett mjukare golv hade ju underlättat enormt!

Theo och Ervin körde trampolin hela träningen eftersom de är lite halvskadade...bättre att de då övar volterna utan påfrestning.

I slutet körde vi fristående, fasen vad svårt det är...omöjlig musik att räkna till och därmed sjukt svår att lära sig! Men det blir bättre och bättre, så vi får hoppas att det sitter om 2 månader!

Borta: Felix
Vinnar Viktor: Raoul

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar