måndag 12 december 2011

Lördagen 10/12

Dagen började bra, killarna var väldigt taggade, dock var det inte så många, bara 11 st. Vi plockade fram först och körde igenom 5 st fristående så långt de lärt sig på det nya. Sen körde vi 10 st rondat flickis över klossar. 10 helskruv till rygg från rudolfstationen. Sen från trampolinen körde de antingen 5 sträckt/5halv/5 hel/1 ½ beroende på vad de kan.

Sen blev det mjuka och fot/handledsstyrka. bord uppbyggt var nästa på tur. Hälften körde överslag till rygg och andra till stå. Det gick faktiskt riktigt bra, Alex fick till några riktigt riktigt bra till stå.
Fruktpaus.
Bakåt på tumbling, hel sats på tumbling, rudolfstations-salto, wip salto på trampolinen och sträckt till mage (med/ utan skruv). Även här gick det bra, Oscar körde bra försök till flickis dubbelskruv- nästan helt runt. Alex väldigt fina helskruvar. Raoul bra sträcktsalto, med försök till både halv och hel. Klas några bra salto. Maurits och Henrik bra rondat flickisat ut i grop. Härlig tärning helt enkelt! Den avslutades med lite styrka och 3 stycken fristående till :)

Borta: Ervin, Adam, Theo, Carl, Isak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar